Betala medlemskap i Djurgården Hockey

Medlemsinformation

Medlemskapet gäller från den dag vi får din betalning och ett år framåt. Alla nya medlemmar får ett välkomstbrev som innehåller ett diplom och medlemskort. Om du förlänger ditt medlemskap får du endast ett nytt medlemskortet hemskickat.

Läs mer om de olika medlemskapen här.

Nytt betalningsalternativ från och med maj 2017.

Vad innebär prenumeration (betalkort)?

- När du väljer prenumeration (betalkort) som betalningsalternativ innebär det att du tecknar upp dig på en återkommande betalning där medlemsbeloppet dras automatiskt en gång per år.
- Prenumerationen (betalkort) baseras på det här köpet. Om du tecknar familjemedlemskap läggs alla namn in.
- Om du tecknar ett medlemskap för ungdom och väljer prenumeration (betalkort) som betalningsalternativ kommer ditt medlemskap automatiskt uppgraderas till ett ”medlemskap vuxen” när denne fyllt 18 år.

Måste jag bli prenumerant?
- Nej, det måste du inte. Välj det betalningsalternativ som passar dig bäst.

Vill du avsluta din prenumeration - kontakta medlemmar@difhockey.se Ange ditt namn och medlemsnr i mailet.

 

Varmt välkommen som medlem i Djurgården Hockey. Du är viktig för oss. 

 

 

Medlemskap:*Medlem i Djurgårdens IF Ishockeyförening
Medlemskap
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Jag blev värvad av (namn och p-nr):
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

FamiljemedlemmarLägg till
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
 
allmänna villkorenAllmänna villkor vid köp.

 Just nu: Värva medlemmar!

Nu ska antalet medlemmar växa!
Under maj och juni får du som medlem 100 kronor i presentkort att handla för i Djurgårdsbutiken för varje ny medlem som du värvar. Det innebär alltså att om du värvar tio nya medlemmar får du 1000 kronor i presentkort att handla souvenirer för.

Den som värvar allra flest medlemmar vinner dessutom en VIP-middag på Hyllan i samband med en herrmatch under säsongen 17/18, både för dig och de medlemmar som du värvat. (värde: 995 sek per person, dryck ingår inte)

Så här gör du för att vara med och tävla:
Värva så många medlemmar som möjligt under maj och juni. I betalningsfältet ”Jag blev värvad av” fyller den nya medlemmen i ditt namn och personnummer.

När presenteras vinnaren?
Under tävlingens gång kommer vi på hemsidan att ha en topplista där vi regelbundet uppdaterar vilka som värvat flest medlemmar. Torsdagen den 29 juni 2017 presenteras vinnaren på årsmötet på Hovet. Vinnaren meddelas även via telefon 28 juni efter lunch. Tävlingen avslutas den 28 juni kl. 10.00. 

Hur får jag mitt presentkort?
Presentkorten skickas ut efter 27 juni till samtliga som värvat nya medlemmar under tävlingsperioden. Presentkortet kan endast lösas in i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping. Har du inte möjlighet att ta dig till butiken, kontakta malin.jonasson@difhockey.se