Betala medlemskap i Djurgården Hockey

Tävling: Värva medlemmar

Nu ska antalet medlemmar växa!
Under maj och juni får du som medlem 100 kronor i presentkort att handla för i Djurgårdsbutiken för varje ny medlem som du värvar. Det innebär alltså att om du värvar tio nya medlemmar får du 1000 kronor i presentkort att handla souvenirer för.

Den som värvar allra flest medlemmar vinner dessutom en VIP-middag på Hyllan i samband med en herrmatch under säsongen 17/18, både för dig och de medlemmar som du värvat. (värde: 995 sek per person, dryck ingår inte)

Så här gör du för att vara med och tävla:
Värva så många medlemmar som möjligt under maj och juni. I betalningsfältet ”Jag blev värvad av” fyller den nya medlemmen i ditt namn och personnummer.

När presenteras vinnaren?
Under tävlingens gång kommer vi på hemsidan att ha en topplista där vi regelbundet uppdaterar vilka som värvat flest medlemmar. Torsdagen den 29 juni 2017 presenteras vinnaren på årsmötet på Hovet. Vinnaren meddelas även via telefon.

Hur får jag mitt presentkort?
Presentkorten skickas ut efter 27 juni till samtliga som värvat nya medlemmar under tävlingsperioden. Presentkortet kan endast lösas in i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping. Har du inte möjlighet att ta dig till butiken, kontakta malin.jonasson@difhockey.se 

 

Medlemskap:*Medlem i Djurgårdens IF Ishockeyförening
Ungdom upp t.o.m. 17 år*250,00 kr
Vuxen*400,00 kr
Pensionär*300,00 kr
Familj*600,00 kr
Ständigt medlemskap*5000,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr:
Jag blev värvad av (namn och p-nr):
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
Medlemsnr:
Medlem sedan tidigare, fyll i ditt medlemsnummer och förnya här

Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

FamiljemedlemmarLägg till
Förnamn:*
Efternamn:*
Personnummer:*-
 Allmänna villkor vid köp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsinformation
Medlemskapet gäller från den dag vi får din betalning och ett år framåt. Alla nya medlemmar får ett välkomstbrev som innehåller ett diplom och medlemskort. Om du har förlängt ditt medlemskap får du endast ett nytt medlemskortet hemskickat.

Det kan ta upp till 3 veckor innan du har ditt medlemskort i brevlådan, tills dess fungerar din bekräftelse som medlemsbevis.

Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om medlemskap.

Medlemskapet för familjer gäller för samtliga i hushållet som är skrivna på samma adress. Ni får ett varsitt medlemsskort hemskickat till er.

Så blir du medlem:
Fyll i dina uppgifter och betala med kontokort eller via din internetbank.

Läs om dina förmåner som medlem här.

OBSERVERA att man endast kan beställa 1 medlemskap per betalning.